Happy 2020

Wederom een tijd geleden dat ik iets schreef.

Laten we eerst beginnen met ons leven hier in Zweden en hoe dat allemaal gaat. Nou, eigenlijk erg goed! Ik werk nog altijd in het ziekenhuis ala laborant, Elin nog altijd naar school en we zijn niet meer verhuisd haha. Al zal dat wel nodig gaan zijn omdat we maar 1 slaapkamer hebben in ons appartement en nu dus met een tweede kindje op komst (juli 2020) zou het fijn zijn iets groter te wonen.

Eind augustus waren we nog een weekje op vakantie naar Kreta. De vliegreis met Elin ging zo super goed dat ik het iedereen wel kan aanraden. De vluchttijden warne gunstig en daardoor sliep Elin eigenlijk de hele heen en terugreis. Op vakantie zelf heerlijk genoten van het warme weer en heerlijke eten en natuurlijk de tijd samen met mijn moeder en haar man.

Begin december reden we voor 3 weken vakantie naar Nederland om daar Elin haar tweede verjaardag te vieren waarvan we dus net een weekje terug zijn.

Nu gaat het gewone leven hier ook weer door, nog een paar maandjes werken tot ik begin juli moet bevallen en dan weer heerlijk een half jaar thuis met onze nieuwe baby en Elin natuurlijk.

Vanuit Zweden wens ik iedereen een fijn en liefdevol 2020!

2 gedachten over “Happy 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: