Eindelijk een betere nacht!

Afgelopen nacht was het dan zover, een betere nacht met opmerkelijk meer slaap. De oorzaak? Eigenlijk geen idee…

Vorige week waren we met Elin naar het ziekenhuis voor een controle echo van haar hartje, na de geboorte bleek ze last te hebben van een bloedvat dat niet gesloten was. Normaal gesproken sluit dit bloedvat zodra ze zelf gaan ademen maar dit was bij Elin niet het geval, maar nu met was het met 11,5 maand oud geheel dicht en hoeven we niet nogmaals terug hiervoor! De arts vroeg natuurlijk hoe het verder ging met Elin en we vertelden toen over de enorm onrustige nachten, toen ze gewogen werd in het ziekenhuis was ze 50 gram lichter dan bij de controle een paar weken eerder bij de verloskundige. Al met al vond de kinderarts het een goed idee dat wij een gesprek zouden hebben met een andere arts over de mogelijke oorzaak, we konden wachten en hoefden niet 3 uur naar huis te rijden om vervolgens wellicht binnen enkele dagen weer de hele reis te maken. Na een kort gesprek en een lichamelijk onderzoek kwam de diagnose: verstopping van de darmen. Ze poepte wel eens in de zoveel dagen maar zeker niet elke dag, dus ik schonk er weinig aandacht aan.

Een paar klysma’s later gaat het een stuk beter met Elin en huilt ze beduidend minder! Een echte opluchting voor ons allemaal! Tevens een bijverschijnsel van verstopping is het hebben van droog eczeem, ook Elin heeft het en de verloskundige en wij zagen het als een op zichzelf staand huidprobleem.

45134984_270542743593068_5534849845262548992_n

 

 

 

 

 

Nu hebben we nog een maand te gaan hier in ons huis in Funäsdalen en verhuizen we daarna weer naar het warmere en meer bevolkte Värmland. Heel erg veel zin in dus we kunnen straks onder andere weer naar muziekavonden bij de Sun Dance Ranch !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: