Eerste controle en chiropractor bezoek met Elin

Anderhalve week geleden was het eerste bezoek bij de verloskundige in verband met de nieuwe zwangerschap, we hebben wat gepraat over hoe ik me voel en ze wees natuurlijk op hoe gevaarlijk roken en alcohol kan zijn. Alles verliep prima en volgende week word ik officieel ingeschreven. Het gaat hier allemaal wat anders dan in de vorige provincie waar we woonden en zeker anders dan in Nederland denk ik. Waar ik tijdens Elin’s zwangerschap nog 2 echo’s kreeg, met 12 en 19 weken, krijg ik er nu maar 1, met 19 weken. Dat voelt als weinig en zou graag eerder willen weten of alles in orde is maar daar moeten leggen. Buiten dat, weet ik helemaal niet zeker hoeveel weken zwanger ik ben dus is het moment van 19 weken ook maar een gok! Maar zoals het er nu naar uit ziet is de echo half december, eens zien of het maar 1 baby is! Ik las namelijk dat wanneer je borstvoeding geeft je 9x meer kans hebt op een tweeling… Plus er zit een tweeling in de familie. Dat wordt een drukke boel dan!

Verder voel ik me wel prima maar heb ik wel meer last van misselijkheid dan de vorige keer maar je kan natuurlijk niet alles hebben.

43629080_1875577015872043_476413071145828352_n
Elin 10 maanden

 

 

 

 

Afgelopen maandag waren we met Elin naar Trondheim in Noorwegen want daar hadden we een afspraak bij een chirorpactor, 3 uur heen en 3 uur terug voor een bezoekje van 45 minuten. Elin slaapt vreselijk slecht, wordt meerdere keren per nacht onrustig wakker, slaapt al een half jaar niet in haar eigen bedje dus dat is best vermoeiend. Ze had wat stijfheid in haar nek en rug en dat hebben ze behandeld maar vooralsnog is het slapen etc er niet door verbeterd. Helaas voor ons maar ook voor Elin natuurlijk.  We gaan nog wel eens terug voor een herhaling maar dan gen 3 uur rijden maar ‘maar’ een uurtje!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: