Eigenlijk verloopt alles heel fijn

De controle op 22-8-2017 bij de verloskundige van de vårdcentral was er eigenlijk een zonder bijzonderheden. Iedere keer wordt het gewicht en de bloeddruk gecontroleerd en genoteerd. Sinds een aantal weken slik ik supplementen met toegevoegd ijzer want dit was wat aan de lage kant, dit controleren ze weer met de controle van 28 weken dus dan hoop ik dat het weer in orde is.

Op moment van schrijven ben ik bijna 26 weken zwanger en voel ik me eigenlijk niet anders dan anders. Af en toe een wat zeurderig gevoel in mijn rug maar verder dan dat helemaal fit! Alle babykleertjes (zo schattig!) zijn al gewassen en liggen in de kastjes, de Maxi Cosi staat binnen handbereik maar die hoop ik de komende weken nog niet nodig te hebben. Ze beweegt heel veel en sinds kort kan ik haar ook zien bewegen, ziet er wat Sci-Fi-achtig uit hoor 😉

Gisteren, 20-9-2017 mocht ik weer op controle (25 weken en 5 dagen) en nu was het ook weer controle van de bloeddruk (105/60) en gewicht. Ook nu weer allerlei informatieboekjes gekregen over veilige autostoeltjes en het geven van borstvoeding. Aangezien ik al een tijd de supplementen met ijzer slik verwees ze me door naar de bloedafname om dit te controleren, eveneens urine inleveren voor een eiwitonderzoek. Als hier bijzonderheden uitkomen belt ze me, dus geen bericht is goed bericht!

Volgende afspraak verloskundige: 10 oktober 2017

Geschreven 21-9-2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: