Laatste echo: krijgen we een zoon of dochter?

Na weken van nadenken en praten of we het geslacht van onze baby willen weten kwamen we op een punt dat ik het wel weten wilde en Errol niet 😉 ‘Een verrassing is toch leuker’ zei hij. En ik dacht alleen maar, dit is de laatste echo dus als ik nu zeg dat ik het niet wil weten kan ik me niet later nog eens bedenken want dan is het te laat. Brein van deze aanstaande mama sloeg wat op hol laten we maar zeggen!

De avond voor de echo was het: ‘Nou vooruit dan, als je het zo graag wil weten dan heb ik geen andere keus toch ;-)’

De wekker ging op 3-8-2017 al vroeg want om 8.00 moesten we ons al meldden in het ziekenhuis. Daar werden we binnen geroepen door de verloskundige en ik mocht gaan liggen. Heel spannend, want eigenlijk 6 weken lang voel je je prima, weinig tot geen last van dingen als misselijkheid, moe zijn was minder dus hoe zal het gaan met ons kleintje?

Daar kwam het beeld, een kloppend hartje en de verloskundige legde uit dat mocht ze dingen zien die afweken van normaal ze dat gelijk zou vertellen tegen ons. We hoorden alleen maar dat alles er normaal uit zag, afmetingen waren uitstekend voor de duur van de zwangerschap, ze liet de 4 kamers van het hartje zien, de hersenen. Er zat zelfs vruchtwater in de maag en dat was goed, dat liet zien dat de baby zelfstandig slikt, want dit is soms niet het geval. De placenta lag niet voor beneden, voor de uitgang dus wat dat betreft is een normale bevalling mogelijk! Alleen maar goed nieuws! Richting het einde vroeg Errol of het mogelijk was om het geslacht te zien, en na nogmaals goed het hartje en mondje te hebben bekeken ging ze richting de benen, die goed gesloten waren dus het werd even lastig maar ze kon het toch goed zien: E E N  M E I S J E !

Toen mochten we gaan en als het goed is krijg ik nu geen echo meer en zie ik onze dochter ergens aan het eind van het jaar of in het begin van 2018.

84BA79BD-5D6A-4C19-8C93-662FE4E39B7A

We zijn nog even koffie gaan drinken in de stad, hebben familie gebeld met het leuke nieuws en twee setjes meisjes kleding gekocht bij H&M 🙂

Volgende afspraak verloskundige: 22 augustus om 10.30

Geschreven op 3-8-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: