Echo! Ja nu echt.

Vandaag was het dan zover! Om 10.20u moesten we ons melden in het ziekenhuis, samen met mijn vader want die is hier afgelopen maandag aangekomen op zijn motor. Na spannende weken, van toch wel wat zorgen of alles wel goed zou zijn met ons kleintje, is het spannende moment toch aangebroken.

Helaas mocht m’n vader niet mee naar binnen want er was maar 1 persoon extra toegestaan. Het moment dat je voor de allereerste keer ziet dat er een klein mensje in je buik zit, en waarbij ik ook gelijk een kloppend hartje zag nog voordat de verloskundige het tegen me zei was het einde! Ze vertelde dat voor zover ze nu zien kon alles er perfect uitzag, een goede hartslag (deze hebben we niet gehoord, ze zag dat het goed klopte en om het te horen was extra straling nodig en daar houden ze hier niet zo van). Ze heeft het hoofdje gemeten, en de kruin-stuit lengte waardoor ze vandaag op een zwangerschap van 13 weken uitkwam en uitgerekend precies zoals ik zelf de vorige keer ‘gegokt’ had op 28 december 2017. Kerstkindje? Oudjaarsdag net als ik zelf of toch pas in 2018?

In tegenstelling tot de vårdcentral is dit een heel modern ziekenhuis met ook hier enorm aardig personeel die alles zo goed mogelijk in het Engels proberen uit te leggen.

De volgende en laatste echo als alles goed is is op donderdag 3 augustus om 8.00! Wat een tijd, 7.30 was ook zelfs mogelijk maar we moeten nog een uur en 15 minuten rijden 😉

Verder heb ik eigenlijk geen last van misselijkheid, in totaal twee keer moeten overgeven maar dat is volgens mij wel acceptabel. Wel erg moe, ik voel me zowat bejaard maar ook dat zal beter worden, of niet en dan heb ik pech 😉

Geschreven op 22-6-2017 door Tessa

Eén opmerking over 'Echo! Ja nu echt.'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: